Opslag te huur IJmuiden

Opslag te huur bij IJmuiden via Boudesteijn Verhuizers

Bent u op zoek naar een geschikte plek voor het tijdelijk stallen van uw inboedel? Wilt u uw kerst- en vakantiespullen niet langer in huis hoeven te bewaren? Boudesteijn Verhuizers biedt opslag te huur bij IJmuiden aan. U heeft hierbij de keuze uit verschillende soorten opslagruimte. We vertellen u hier graag meer over! Bovenal bent u bij de opslag van Boudesteijn Verhuizers verzekerd van de juiste klimatologische omstandigheden en een goede beveiliging. De kans op diefstal van uw spullen is hierdoor zeer klein.

Neem direct contact op!

Archief Opslag Boudesteijn

Opslag te huur bij IJmuiden voor diverse doeleinden

Opslag te huur bij IJmuiden aanbieden doen wij in verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor onze self storage, waarbij u zelf bepaalt welke spullen u in de opslagruimte bewaart. Dit kunnen uw vakantiespullen zijn, maar bijvoorbeeld ook overgebleven meubels na een verhuizing. Naast deze self storage kan ook onze archiefopslag interessant zijn. Laat de archiefstukken door onze medewerkers op de juiste plek aan uw archief toevoegen. U hoeft nieuwe stukken enkel naar ons op te sturen! Een derde vorm van opslag is onze auto opslag. Ideaal, wanneer u een auto enkel in het voorjaar en de zomer gebruikt.

Meer informatie over opslag te huur bij IJmuiden

Wilt u meer weten over de opslagruimte van Boudesteijn Verhuizers? Heeft u interesse in de opslag die we te huur bij IJmuiden aanbieden? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We staan voor u klaar om met u mee te denken over de meest geschikte opslagruimte voor uw goederen. Ook vertellen we u graag meer over de manier waarop we diefstal van spullen een schade aan voorwerpen voorkomen.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!