Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Inboedelopslag

Boudesteijn Verhuizers B.V. kan u tot dienst zijn als u uw inboedel niet direct wilt verhuizen, maar eerst wilt opslaan. Bijvoorbeeld als u tijdelijk ergens anders verblijft. Wij beschikken over verschillende opslagfaciliteiten in Nederland voorzien van de nieuwste technieken en juiste beveiliging. Hier kunt u uw inboedel tijdelijk, maar ook voor een lange periode opslaan. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven.

Boudesteijn Verhuizers B.V. zorgt ervoor dat uw goederen onder de beste omstandigheden worden opgeslagen. Zo zorgen wij ervoor dat de opslagruimtes 24 uur per dag worden beveiligd en op juiste temperatuur worden gehouden.

Verschillende mogelijkheden voor inboedelopslag

Iedere klant heeft andere behoeftes als het gaat om inboedelopslag. Daarom biedt Boudesteijn Verhuizers B.V. verschillende opslagmogelijkheden:

Selfstorage
Wanneer u uw inboedel zelf aanlevert is er sprake van selfstorage. Voor selfstorage ontvangt u elk kwartaal een factuur voor het huren van de ruimte.

Inboedel laten ophalen
Bij Boudesteijn Verhuizers B.V. staat service hoog in het vaandel, dus bieden we ook de mogelijkheid om uw inboedel te laten ophalen. U hoeft zelf geen vervoer te regelen en u hoeft niet te laden en te lossen.

Van welke type inboedelopslag u ook gebruikt maakt, wij kunnen uw inboedel op ieder gewenst moment en op ieder gewenst adres afleveren.

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook