Verhuizen van kunst

Verhuizen van kunst

Als u kunst laat verhuizen is het essentieel te werken met vakmensen. Een kunstverhuizing is zeer kwetsbaar en vergt dan ook een andere aanpak. Boudesteijn Verhuizers B.V. is gespecialiseerd in het verhuizen van kunst. Al onze medewerkers dienen de opleiding tot Art Handler af te ronden, waar zij leren op verantwoordelijke wijze om te gaan met kunstobjecten. Binnen deze opleiding wordt de geschiedenis van kunst bestudeerd en deelnemers leren hoe kunst verpakt en vervoerd dient te worden.

Verhuisbedrijf Boudesteijn
Particuliere verhuizing

Een kunstverhuizing vraagt om een speciale aanpak

Zoals gezegd vraagt een kunst verhuizing om een andere aanpak. Boudesteijn Top Movers is PPV gecertificeerd verhuisbedrijf en zeer ervaren in kunstverhuizingen. We werken met gekwalificeerde verhuizers die begrijpen dat de kunstobjecten zijn niet alleen kostbaar, maar ook dierbaar zijn. Zij gaan nauwkeurig te werk bij het vervoeren en verplaatsen van kunstobjecten. Ook bij dit type verhuizing is duidelijke communicatie naar de klant belangrijk. We willen u volledig ontzorgen, juist bij dit soort kwetsbare verhuizingen.

Nauwkeurig vervoeren of opslaan van kunstobjecten

Bij het vervoeren en verplaatsen van kunstobjecten gaan we uiterst secuur te werk. Allereerst worden de kunstobjecten verpakt in speciale op maat gemaakte kisten. Boudesteijn Top Movers beschikt over speciale luchtgeveerde en beveiligde verhuiswagens om de kunstobjecten in optimale conditie te vervoeren. Deze geconditioneerde verhuiswagens voorkomen dat er klimaatverschil ontstaat tijdens de transport.

Voordat er überhaupt iets wordt vervoerd bepalen we de waarde van het kunstobject. Wij kunnen u adviseren over waar u de objecten het beste kunt laten verzekeren.

Wilt u uw kunst ergens opslaan, in plaats van verhuizen? Boudesteijn Top Movers beschikt over beveiligde opslaglocatie in heel Nederland. Hier kunt u uw kunstobjecten onder de beste omstandigheden opslaan.

Verhuizen zoals u dat wilt!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Beverwijk via 0251-275000 of Heerhugowaard via 072-5744323. U kunt via dit nummer en via de website ook direct een offerte aanvragen.