Verhuizen van ICT

Verhuizen van ICT

Iedereen werkt tegenwoordig met automatiseringsapparatuur. Als er een kantoorverhuizing plaatst vindt is de kans groot dat er ook ICT moet worden verhuist. Dit vraagt om specialistische aanpak, een vraag waaraan Boudesteijn Top Movers als ervaren verhuisbedrijf volledig kan voldoen.

Verhuisbedrijf Boudesteijn
Particuliere verhuizing

Laat uw ICT apparatuur verhuizen door een ervaren specialist

Als u ICT gaat verhuizen is ondersteuning van specialisten zeker geen overbodige luxe. Boudesteijn Top Movers werkt met ervaren specialisten die elke type verhuizing doen slagen. We stellen voor elke verhuizing een speciaal team samen en bij dit type verhuizing is dat een team bestaande uit verhuisspecialisten met kennis van ICT. Zij stellen op basis van uw wensen en eisen een duidelijk verhuisplan op, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren en wanneer u weer gebruik kunt maken van uw apparatuur.

De medewerkers die worden ingezet voor uw ICT verhuizing hebben uiteraard ervaring met het af- en aankoppelen van de bekabeling van CPU-kasten, monitoren, keyboards en andere apparatuur. Tevens weten zij wat de juiste wijze is om u kostbare apparatuur te verpakken en vervoeren. Bij ICT verhuizingen wordt altijd gewerkt met speciale computerboxen en flatscreenhoezen, die uw apparatuur optimaal beschermen.

Cable Management bij Boudesteijn Top Movers

Boudesteijn Top Movers kan u ondersteunen in Cable Management. Dit zorgt ervoor dat de kabels onder uw werkplek geordend zijn en mooie worden weggewerkt. Dit creëert een rustige werkplek en maakt het schoonmaken een stuk makkelijker!

Verhuizen zoals u dat wilt!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Beverwijk via 0251-275000 of Heerhugowaard via 072-5744323. U kunt via dit nummer en via de website ook direct een offerte aanvragen.