Verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen

Verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen

Het verhuizen van een zorginstelling vraagt om een andere aanpak dan een particuliere of zakelijke verhuizing. Omdat we te maken hebben met mensen in plaats van goederen, is iedereen erbij gebaat dat een dergelijke verhuizing rustig verloopt. Boudesteijn Top Movers heeft veel ervaring met zorgverhuizingen en weet hoe we deze op juiste wijze afhandelen.

Verhuisbedrijf Boudesteijn
Particuliere verhuizing

Voor rust en duidelijkheid bij uw zorgverhuizing

Elke verhuizing begint met een goede voorbereiding, maar bij een zorgverhuizing is dit extra belangrijk. Boudesteijn Top Movers stelt samen met u een duidelijk verhuisplan op die voldoet aan uw wensen en eisen. Vervolgens stellen we uw medewerkers en bewoners/patiënten op de hoogte van deze plannen. Communicatie en coördinatie is erg belangrijk, zodat de bewoners/patiënten weten wat er gaat gebeuren en zich hier niet druk over hoeven te maken.

Naast duidelijke communicatie is rust erg belangrijk. Een zorgverhuizing moet eigenlijk onopgemerkt verlopen, zodat bewoners, patiënten en medewerkers niet worden gestoord. Bij Boudesteijn Top Movers kunt u rekenen op een duidelijke aanpak en rustige afhandeling van uw zorgverhuizing.

PPV keurmerk als waarborg voor kwaliteit

Als PPV gecertificeerd verhuisbedrijf weet Boudesteijn Top Movers hoe een zorgverhuizing op juiste wijze moet worden afgehandeld. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en werken met gekwalificeerde verhuisspecialisten. Zij helpen u niet alleen met de werkelijke verhuizing, zij ondersteunen u in het hele proces. Wilt u weten wat Boudesteijn Top Movers voor u kan betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.

Verhuizen zoals u dat wilt!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Beverwijk via 0251-275000 of Heerhugowaard via 072-5744323. U kunt via dit nummer en via de website ook direct een offerte aanvragen.