Verhuizen van archieven en bibliotheken

Verhuizen van archieven en bibliotheken

Boudesteijn Top Movers is zeer ervaren in het verhuizen van archieven en bibliotheken. Een mooi voorbeeld van een eerder project is bijvoorbeeld de verhuizing van De Openbare Bibliotheek Amsterdam op de Oosterdokskade.

Verhuisbedrijf Boudesteijn
Particuliere verhuizing

Specialist in bibliotheek- en archiefverhuizingen

Een verhuizing van archief en/of bibliotheek heeft veel voeten in aarde, maar Boudesteijn Top Movers weet hier wel raad mee. Het project begint altijd met het opstellen van een duidelijk draaiboek, gebaseerd op uw wensen en eisen. In dit draaiboek staat niet alleen beschreven wat er moet gebeuren, maar ook waar de archiefstukken worden geplaatst. Zo ontstaat er een duidelijk plan die het verhuisproject van A tot Z beschrijft.

Werken met de juiste materialen en mensen is essentieel voor het welslagen van uw verhuizing. Boudesteijn Top Movers werkt met een team van gekwalificeerde verhuizers en tevens met de beste materialen. Wij werken met speciale inpakmaterialen om de documenten en boeken zo zorgvuldig mogelijk te verhuizen. Denk hierbij aan meterbakken en interieurboxen.

Opslag en beheer

Als u uw archief tijdelijk of permanent wilt opslaan bent u bij Boudesteijn Top Movers aan het juiste adres. Wij beschikken over beveiligde opslaglocaties verspreidt over heel Nederland. U kunt ons tevens inschakelen voor het beheer van uw archief. Wij kunnen het archief opschonen, klaarzetten en u helpen bij het lokaliseren van archiefstukken.

Verhuizen zoals u dat wilt!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Beverwijk via 0251-275000 of Heerhugowaard via 072-5744323. U kunt via dit nummer en via de website ook direct een offerte aanvragen.