Internationale verhuizing van A tot Z

Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing is al ingrijpend genoeg. Boudesteijn Top Movers neemt uw verhuiszorgen graag uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in internationale verhuizingen en ondersteunen u graag van begin tot eind.

Verhuisbedrijf Boudesteijn
Particuliere verhuizing

Voor de juiste vervoer van uw inboedel bij een internationale verhuizing

Bij een internationale verhuizing komt het regelmatig voor dat de inboedel niet per wagen, maar per boot of zelfs per vliegtuig wordt vervoerd. De inboedel moet vakkundig worden ingepakt, aangezien deze flink wat te voortduren krijgt bij het laden en lossen van schepen en vliegtuigen. Boudesteijn Top Movers beschikt over betrouwbare verpakkingsmaterialen waar we uw inboedel in verpakken. Zo maken wij bijvoorbeeld emigratiekisten op maat, om er voor te zorgen dat uw goeden ongeschonden op de nieuwe bestemming aankomen.

Boudesteijn Top Movers regelt uw internationale verhuizing van A tot Z

Om een internationale verhuizing goed te laten verlopen moet alles tot in detail worden geregeld. Dat kan erg veel stress opleveren, omdat u misschien niet de contacten heeft of zich nog niet volledig kan uitdrukken in de taal. Boudesteijn Top Movers beschikt over de juiste kennis, connecties en tolken om niet alleen de werkelijke verhuizing, maar ook de administratie van begin tot eind te regelen. Wij zorgen voor inventarislijsten in de juiste taal, in- en uitvoerdocumentatie voor de douane en indien nodig maken we verschepingsdocumentatie in orde. We willen u volledig ontzorgen, juist bij zo’n complexe verhuizing.

Kan u ook wel wat hulp gebruiken bij uw internationale verhuizing? We kunnen u volledig tot dienst zijn. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, zodat u direct weet wat u kunt verwachten. Zij maken een offerte aan, zodat u meteen weet welke kosten het met zich mee brengt.

Verhuizen zoals u dat wilt!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Beverwijk via 0251-275000 of Heerhugowaard via 072-5744323. U kunt via dit nummer en via de website ook direct een offerte aanvragen.