Verhuizen van onderwijsinstellingen

Verhuizen van onderwijsinstellingen

Het verhuizen van een onderwijsinstelling vraagt om een speciale aanpak, of het nu gaat om basis -, voortgezet- of universitair onderwijs. Boudesteijn Top Movers heeft ervaring met het verhuizen van uw onderwijsinstelling en wij begrijpen dat dit zo rustig en efficiënt mogelijk moet verlopen. We moeten het leerproces zo min mogelijk verstoren. Dit maakt de verhuizing van een onderwijsinstelling tot een uitdagend logistiek proces.

Verhuisbedrijf Boudesteijn
Particuliere verhuizing

Uw partner in het verhuizen van onderwijsinstellingen

Als PPV gecertificeerd verhuisbedrijf is Boudesteijn Top Movers gespecialiseerd in het verhuizen van onderwijsinstellingen. Voorafgaand aan de verhuizing wordt er in overleg met u een duidelijk draaiboek opgesteld, want met een goede voorbereiding wordt kostbare tijd bespaart. De verhuizing van een onderwijsinstelling moet natuurlijk snel worden afgehandeld, zodat het onderwijs moet zo snel mogelijk kan worden hervat. Wij klaren de klus binnen korte tijd dankzij de inzet van een groot team van ervaren verhuisspecialisten en het gebruik van de beste materialen.

Meterbakken voor een snelle verhuizing

Een uitkomst bij een onderwijsverhuizing is het gebruik meterbakken. Deze bakken vervangen relatief kleine verhuisdozen. Boudesteijn Top Movers werkt graag met meterbakken, omdat dit ergonomisch veel beter voor de klant is en voor onze medewerkers. Dit werkt natuurlijk een stuk sneller en makkelijker.

Verhuizen zoals u dat wilt!
Archief Opslag Boudesteijn

Extra dienstverlening
Boudesteijn Top Movers

Wilt u in het hele verhuisproject ondersteunen en biedt dan ook extra diensten aan. We kunnen meubilair, apparatuur en machines voor u demonteren en monteren. We kunnen alle apparatuur installeren voor uw werkplek en laboratoria. We leveren de onderwijsinstelling schoon en opgeruimd op, zodat u personeel en leerlingen direct aan de slag kunnen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Beverwijk via 0251-275000 of Heerhugowaard via 072-5744323. U kunt via dit nummer en via de website ook direct een offerte aanvragen.