Project- en kantoorverhuizingen

Project- en kantoorverhuizingen

Project- en kantoorverhuizingen zijn een stuk complexer dan inboedelverhuizingen. Boudesteijn Top Movers is PPV gecertificeerd en heeft veel ervaring met project- en kantoorverhuizingen. Ook bij dit type verhuizing kiezen we voor een persoonlijke en professionele aanpak. Alles voor het welslagen van uw project- of kantoorverhuizing.

Verhuisbedrijf Boudesteijn
Particuliere verhuizing

Een goede voorbereiding is een vereiste bij een project- en kantoorverhuizing

Om een project- en kantoorverhuizing te doen slagen is een goede voorbereiding noodzakelijk. Onze verhuisspecialist stelt samen met u een plan van aanpak op. Hierbij houden we niet alleen rekening met de omvang van verhuizing, maar ook met uw wensen en uw budget.

Omdat we werken met digitale inventarisatie, kunnen we de logistieke en administratieve processen op efficiënte manier optimaliseren. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht van alle procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus. Op basis van deze gegevens bieden we u een scherpe offerte.

Extra service bij uw project- en kantoorverhuizing

Boudesteijn Top Movers wilt u zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom bieden we extra service naast het werkelijke verhuizen. Denk hier bij aan:

Wilt u weten wat Boudesteijn Top Movers voor u kan betekenen? Onze verhuisadviseurs informeren u graag! Waar u ons ook voor inhuurt, we handelen elke verhuizing op zorgvuldige en efficiënte wijze af.

Verhuizen zoals u dat wilt!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Beverwijk via 0251-275000 of Heerhugowaard via 072-5744323. U kunt via dit nummer en via de website ook direct een offerte aanvragen.