Schoolverhuizing Noord-Holland

Professionele schoolverhuizing in Noord-Holland uitvoeren

Bij de verhuizing van een school komt vaak ontzettend veel kijken. Daarbij wilt u voorkomen, dat uw school een lange tijd gesloten moet blijven om de schoolverhuizing uit te kunnen voeren. Dit gaat immers ten koste van de lestijd voor uw leerlingen! Reden genoeg om een schoolverhuizing in Noord-Holland goed voor te bereiden. Onze verhuizers staan voor u klaar, om u hier de helpende hand bij te bieden. Wij hebben een ruime ervaring in het verhuizen van instellingen als scholen. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een professionele uitvoering, maar kunnen we u ook van advies voorzien.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Aanpak bij een schoolverhuizing in Noord-Holland

Een schoolverhuizing in Noord-Holland wordt vaak begonnen met het maken van een inventarisatie, van de te verhuizen elementen. Welke IT-voorzieningen moeten naar uw nieuwe locatie worden verhuisd? Op welke manier kunnen de tafels en stoelen van leerlingen het beste worden verplaatst? Enzovoorts. Het is voor docenten het prettigste, wanneer hun spullen in verhuisdozen direct naar het juiste lokaal in uw nieuwe schoolpand worden gebracht. Zo hoeven de spullen in de nieuwe school niet meer te worden uitgezocht. Op basis van de inventarisatie van uw inboedel, zullen we vervolgens een plan van aanpak maken voor de schoolverhuizing in Noord-Holland.

Direct een schoolverhuizing in Noord-Holland uitvoeren

Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u hier de hulp van Boudesteijn Verhuizers goed bij gebruiken? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag onze mogelijkheden voor en denken met u mee, over de beste aanpak voor uw schoolverhuizing in Noord-Holland. Zo zorgen we er samen voor, dat de verhuizing soepel verloopt!

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!