Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Verhuizen van onderwijsinstellingen

Het verhuizen van een onderwijsinstelling vraagt om een speciale aanpak, of het nu gaat om basis -, voortgezet- of universitair onderwijs. Boudesteijn Verhuizers B.V. heeft ervaring met het verhuizen van uw onderwijsinstelling en wij begrijpen dat dit zo rustig en efficiënt mogelijk moet verlopen. We moeten het leerproces zo min mogelijk verstoren. Dit maakt de verhuizing van een onderwijsinstelling tot een uitdagend logistiek proces.

Boudesteijn Verhuizers B.V. is uw partner in het verhuizen van onderwijsinstellingen

Als PPV gecertificeerd verhuisbedrijf is Boudesteijn Verhuizers B.V. gespecialiseerd in het verhuizen van onderwijsinstellingen. Voorafgaand aan de verhuizing wordt er in overleg met u een duidelijk draaiboek opgesteld, want met een goede voorbereiding wordt kostbare tijd bespaart. De verhuizing van een onderwijsinstelling moet natuurlijk snel worden afgehandeld, zodat het onderwijs moet zo snel mogelijk kan worden hervat. Wij klaren de klus binnen korte tijd dankzij de inzet van een groot team van ervaren verhuisspecialisten en het gebruik van de beste materialen.

Meterbakken voor een snelle verhuizing

Een uitkomst bij een onderwijsverhuizing is het gebruik meterbakken. Deze bakken vervangen relatief kleine verhuisdozen. Boudesteijn Verhuizers B.V. werkt graag met meterbakken, omdat dit ergonomisch veel beter voor de klant is en voor onze medewerkers. Dit werkt natuurlijk een stuk sneller en makkelijker.

Extra dienstverlening

Boudesteijn Verhuizers B.V. wilt u in het hele verhuisproject ondersteunen en biedt dan ook extra diensten aan. We kunnen meubilair, apparatuur en machines voor u demonteren en monteren. We kunnen alle apparatuur installeren voor uw werkplek en laboratoria. We leveren de onderwijsinstelling schoon en opgeruimd op, zodat u personeel en leerlingen direct aan de slag kunnen.

 

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook