Projectverhuizing Noord-Holland

Hulp bij een projectverhuizing in Noord-Holland

Over het algemeen komt er bij een projectverhuizing in Noord-Holland meer kijken, dan bij bijvoorbeeld een particuliere verhuizing. Er zijn verschillende aspecten om bij dit type verhuizing rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de verhuizing van een complete werkplaats of een laboratorium. Zeker bij een laboratorium moet de verhuizing op een veilige en geheel verantwoorde wijze worden uitgevoerd. De kans is immers relatief groot, dat er bij dit type verhuizing schadelijke en gevaarlijke stoffen moeten worden meegenomen. Boudesteijn Verhuizers helpt u graag bij dit type verhuizingen.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Projectverhuizing in Noord-Holland begint bij een verhuisplan

Een projectverhuizing in Noord-Holland uitvoeren begint voor ons bij het opstellen van een verhuisplan. In dit verhuisplan wordt vastgelegd welke elementen uit de inboedel van uw laboratorium of werkplaats verhuisd moeten worden. Hierbij wordt aangegeven met welke risico’s rekening gehouden dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan gevaarlijke stoffen, de aspecten die bij een verhuizing van IT-voorzieningen of dure gereedschappen komen kijken, enzovoorts. Op basis van het verhuisplan wordt vervolgens begonnen met het uitvoeren van de verhuizing.

Meer informatie over een projectverhuizing in Noord-Holland

Bij een projectverhuizing in Noord-Holland gebruiken wij verschillende hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan speciale verhuisdekens, hoezen voor schilderijen, speciale verpakkingen voor IT-voorzieningen, etc. Zo kunnen onderdelen van de inboedel veilig en zonder schade naar uw nieuwe locatie worden verhuisd. Met een ruime ervaring in het uitvoeren van projectverhuizingen voorzien we u graag van een passende oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken of direct een afspraak in te plannen voor uw projectverhuizing in Noord-Holland.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!