Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Project- en kantoorverhuizingen

Project- en kantoorverhuizingen zijn een stuk complexer dan inboedelverhuizingen. Boudesteijn Verhuizers B.V. is PPV gecertificeerd en heeft veel ervaring met project- en kantoorverhuizingen. Ook bij dit type verhuizing kiezen we voor een persoonlijke en professionele aanpak. Alles voor het welslagen van uw project- of kantoorverhuizing.

Een goede voorbereiding is een vereiste bij een project- en kantoorverhuizing

Om een project- en kantoorverhuizing te doen slagen is een goede voorbereiding noodzakelijk. Onze verhuisspecialist stelt samen met u een plan van aanpak op. Hierbij houden we niet alleen rekening met de omvang van verhuizing, maar ook met uw wensen en uw budget.

Omdat we werken met digitale inventarisatie, kunnen we de  logistieke en administratieve processen op efficiënte manier optimaliseren. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht van alle procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus. Op basis van deze gegevens bieden we u een scherpe offerte.

Extra service bij uw project- en kantoorverhuizing

Boudesteijn Verhuizers B.V. wilt u zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom bieden we extra service naast het werkelijke verhuizen. Denk hier bij aan:

  • Af- en aankoppelen pc-eenheden;
  • Cable management;
  • Handyman service;
  • Leeg managen van kantoren (dit wil zeggen het bezemschoon opleveren van uw kantoor);
  • En nog veel meer.

Wilt u weten wat Boudesteijn Verhuizers B.V. voor u kan betekenen? Onze verhuisadviseurs informeren u graag! Waar u ons ook voor inhuurt, we handelen elke verhuizing op zorgvuldige en efficiënte wijze af.

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook