Verhuizer Heerhugowaard

Ervaren verhuizer Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een veelzijdige verhuizer in of nabij Heerhugowaard om u te helpen bij uw verhuizing? Schakel Boudesteijn Verhuizers B.V. in! Boudesteijn Verhuizers B.V. is een professioneel verhuizer met jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Wij zijn PVV gecertificeerd en verzorgen verschillende soorten verhuizingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Ook kunnen we u van dienst zijn door middel van inboedel- en archiefopslag nabij Heerhugowaard.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Onze verhuizer in Heerhugowaard verhuist u zoals u wenst!

Iedere verhuizing begint met een kennismakingsgesprek en inventarisatie. Onze verhuizer brengt in kaart wat er moet worden verhuisd, wanneer en hoe. Hierin spelen uw wensen uiteraard een grote rol. Op basis van deze inventarisatie wordt een verhuisplan opgesteld, evenals een speciaal team van verhuizers die voor u aan de slag gaat.

Voor een allround verhuizer in Heerhugowaard

Boudesteijn Verhuizers B.V. nabij Heerhugowaard is een veelzijdig verhuisbedrijf en kan u op verschillende manier van dienst zijn:

  • Private moves: Van full service verhuizingen tot het verhuizen van alleen grote stukken.
  • Bedrijfsverhuizing: Voor het verhuizen van bedrijven en instellingen (veelal zorg en onderwijs), maar ook het verhuizen van bijvoorbeeld kunst en ICT.
  • Internationaal verhuizen: Wij helpen u niet alleen met het verhuizen naar het buitenland, wij kunnen ook de nodige zaken voor u regelen.
  • Storage of goods: Opslag van onder andere archieven, inboedels, auto’s, container en pallets.
  • Handyman-service: Voor alle klusjes waar u zelf niet aan toe komt.

Wilt u weten wat Boudesteijn Verhuizers B.V. nabij Heerhugowaard kan beteken voor uw verhuizing? Neem vrijblijvend contact met ons op! U krijgt meteen een verhuizer aan de lijn die u kan informeren of een offerte kan opmaken.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!