Verhuizer Beverwijk

Professionele verhuizer Beverwijk

Als u gaat verhuizen in of nabij Beverwijk en wel wat hulp kunt gebruiken van een professioneel verhuizer, schakel dan Boudesteijn Verhuizers B.V. in. Wij zijn professioneel verhuizer met jaren ervaring en een PVV keurmerk. Wij verzorgen verschillende soorten verhuizingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de opslag van inboedels en archieven.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Een zorgeloze verhuizing met een Boudesteijn verhuizer in Beverwijk

Onze verhuisspecialisten zijn gekwalificeerd en ervaren. Zij zetten zich voor de volle 100% in om uw verhuizing zo efficiënt en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Hierin is communicatie belangrijk, zowel binnen het team van verhuizers als met de klant. Voorafgaand aan de verhuizing komt dan ook een verhuizer langs om de verhuissituatie in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een verhuisplan opgesteld en gaan we voor u aan de slag.

De verhuizer in Beverwijk voor ieder type verhuizing

Verhuisbedrijf Boudesteijn Verhuizers B.V. nabij Beverwijk bedient zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij zijn dan ook breed gespecialiseerd. Wij verzorgen verschillende soorten verhuizingen en bieden verschillende opslagmogelijkheden:

  • Particuliere Verhuizingen: Full service verhuizing, verhuizing van de gehele inboedel, verhuizing van alleen grote stukken, dertien dagen regeling voor verzorgingstehuizen, hulp bij het in- en uitpakken, demontage en montage werkzaamheden.
  • Bedrijfsverhuizing: Project- en kantoorverhuizingen, verhuizen van onderwijsinstellingen, verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen, verhuizen van archieven en bibliotheken, verhuizen van kunst en verhuizen van ICT.
  • International moves
  • Opslag: Selfstorage, archiefopslag plus beheer, meubelopslag plus beheer, container opslag, inboedelopslag, auto opslag en palletopslag.
  • Handyman service

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!