Verhuizen Castricum

Hulp bij het verhuizen rond Castricum

Verhuist u binnenkort naar of vanuit Castricum? In dat geval kan hulp van Boudesteijn Verhuizers gewenst zijn. Onze verhuizers helpen u de inboedel in te pakken, in te laden in de verhuiswagen en deze vervolgens weer uit te pakken in uw nieuwe pand. Alles erop gericht, de verhuizing zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen met een minimale kans op schade aan uw eigendommen. U hoeft niet de volledige verhuizing uit te besteden. Soms vindt men het prettig een deel van deze taken zelf uit te voeren. Denk aan het inpakken van de inboedel; het moment leent zich goed om uw spullen nog eens te sorteren. Welke spullen mogen achterblijven?

Neem direct contact op!

Particulier verhuizen

Verhuizen in Castricum als bedrijf of zorginstelling

Niet alleen particulieren verhuizen in Castricum met hulp van Boudesteijn Verhuizers. Ook voor zakelijke verhuizingen, zoals de verhuizing van uw bedrijf of bijvoorbeeld een zorginstelling, kunt u bij ons terecht. In dit geval is een goede voorbereiding cruciaal, om de overlast voor uw personeel of bewoners tot een minimum te beperken. Vooraf gaan we met u om tafel om plannen te maken. Pas wanneer het plan volledig aansluit op uw wensen, starten we met het verhuizen van uw spullen rond Castricum.

Professioneel verhuizen bij Castricum

Boudesteijn Verhuizers heeft een jarenlange ervaring in inboedels verhuizen rond Castricum. Daarbij hebben we de beschikking over een breed scala aan hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan beschermende verhuisdekens, stevige verhuisdozen, enzovoorts. Deze hulpmiddelen helpen iedere vorm van schade aan uw inboedel tegen te gaan. Wilt u sommige elementen uit uw inboedel op een later moment verkopen? We kunnen deze voor u opslaan in onze opslag. Ook handig, wanneer u nog niet zeker weet of u plaats heeft voor sommige meubels in uw nieuwe pand.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!