Verhuisbedrijf Alkmaar

Verhuisbedrijf Alkmaar

Voor ondersteuning bij uw verhuizing schakelt u de hulp van hét verhuisbedrijf in Alkmaar in, Boudesteijn Verhuizers B.V.. We zijn een PPV gecertificeerd verhuisbedrijf en werken al jaren in de verhuisbranche. We hebben verschillende verhuizingen op succesvolle wijze uitgevoerd voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast kunnen we uw inboedel of archief veilig opslaan op verschillende plekken in Nederland.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Kwaliteit en service bij ons verhuisbedrijf in Alkmaar

Bij elke verhuizing is voorbereiding en communicatie belangrijk. Voorafgaand aan de verhuizing gaan we met onze klanten om tafel om samen een duidelijk verhuisplan op te stellen. Zo weten zowel zij als onze verhuizers precies wat de bedoeling is. Voor meer informatie over de mogelijkheden of onze prijzen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Alkmaar.

Voor elk type verhuizing gaat u naar verhuisbedrijf Boudesteijn uit Alkmaar

Boudesteijn Verhuizers B.V. kan u ondersteunen bij verschillende type verhuizingen:

Private moves
Een particuliere verhuizing kan flink wat stress met zich meebrengen. Ons verhuisbedrijf in Alkmaar neemt u zorgen graag uit handen zodat u kunt genieten van uw nieuwe woning.

Office relocation
Een bedrijfsverhuizing is een groot project waar een professionele aanpak voor nodig is. Als PPV gecertificeerd verhuisbedrijf helpt Boudesteijn Verhuizers B.V. in Alkmaar u graag in deze.

International moves
Een internationale verhuizing vraagt om een speciale aanpak. We kunnen u niet alleen helpen met verhuizen, we kunnen ook overige zaken voor u regelen.

Storage of household goods
Voor inboedelopslag bent u aan het juiste adres bij Boudesteijn Verhuizers B.V. in Alkmaar. Wij beschikken over meerdere beveiligde opslagfaciliteiten in Nederland.

Storage of records management
Niet alleen uw inboedel, ook uw archief kan u veilig via ons verhuisbedrijf laten opslaan. Zo bespaart u ruimte op uw kantoor.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!