Opslagruimte huren Zaandam

Opslagruimte huren bij Zaandam

Gaat u binnenkort verbouwen in huis? Staat u op het punt om voor langere tijd naar het buitenland te vertrekken voor een rondreis? In beide gevallen is opslagruimte huren bij Zaandam aan te bevelen. In de opslagruimte kunt u waardevolle meubels en spullen stallen, om te voorkomen dat deze beschadigd raken of gestolen worden. Boudesteijn Verhuizers helpt u graag verder! In onze loodsen bieden we u verschillende vormen van opslagruimte. Naast opslagruimte voor uw inboedel, bieden we u bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om pallets op te laten slaan. Ideaal voor een (online) winkel, wiens magazijn niet groot genoeg is voor de gehele voorraad.

Neem direct contact op!

Storage of household goods

Opslagruimte huren bij Zaandam voor archiefstukken

Vergelijkbaar met het laten opslaan van een pallet met voorraden, kunt u ook kiezen voor het laten opslaan van uw archiefstukken. Opslagruimte huren bij Zaandam voor uw archief gaat verder dan uitsluitend het opslaan van deze stukken. We bieden deze vorm van opslag aan in combinatie met een beheerservice. Zodra er nieuwe stukken aan uw archief moeten worden toegevoegd, kunt u ons deze (digitaal) toesturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de stukken op discrete wijze aan uw archief worden toegevoegd. Deze beheerservice bieden we ook aan voor de opslag van meubels.

Veilige en droge opslagruimte huren in Zaandam

Boudesteijn Verhuizers biedt u de mogelijkheid aan een veilige en droge opslagruimte te huren bij Zaandam. Er is veel aandacht besteed aan de beveiliging van deze opslagruimte, evenals aan de klimatologische omstandigheden in de opslagruimte. Schade aan uw spullen kan op deze manier voorkomen worden. Neem eens vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden die Boudesteijn Verhuizers u biedt.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!