Opslagruimte Heerhugowaard

Voordelig opslagruimte Heerhugowaard

Zoekt u een opslagruimte voor het opslaan van uw inboedel in Heerhugowaard? Bij ons bent u goed voor opslagruimte Heerhugowaard. Wij hebben in het hele land diverse opslaglocaties, waaronder ook een locatie in Heerhugowaard. Een opslagruimte is natuurlijk handig als u uw inboedel niet meteen kunt of wilt verhuizen.

Neem direct contact op!

Archief Opslag Boudesteijn

Opslagruimte Heerhugowaard voor particulieren en bedrijven

Bij ons is het mogelijk om als particulier een ruimte te huren, maar ook voor bedrijven hebben wij voldoende opslagruimte beschikbaar. U kunt bij ons terecht voor het opslaan van allerlei goederen en ongeacht de termijn. Dus of nu een opslagruimte nodig heeft voor een week; bij ons kunt u het tijdelijk opslaan of voor een langere periode. De opslagruimtes worden 24/7 beveiligd en ook de temperatuur in de opslagruimtes wordt goed in de gaten gehouden. Uw inboedel kunt u zelf bij ons aanleveren. Dit noemen wij selfstorage en ieder kwartaal ontvangt voor deze dienst automatisch een factuur. Indien u uw inboedel nodig heeft, kunt u deze vanzelfsprekend direct komen ophalen, maar wij kunnen uw spullen ook bij u bezorgen. Het voordeel is dat het dus niet nodig is om zelf vervoer te regelen. Ook het laden en lossen wordt door ons gedaan.

Mogelijkheden en offerte

Bent u geïnteresseerd in opslagruimte Heerhugowaard? Neem voor de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op. Op onze website kunt u hiervoor een offerte aanvragen. Voor meer informatie over deze dienst kunt u ons ook altijd telefonisch contacteren. Ook het sturen van een mail is mogelijk. Wij helpen u graag bij het vinden van een opslagruimte Heerhugowaard.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!