Meubelopslag Beverwijk

Meubelopslag Beverwijk

Heeft u een plek voor meubelopslag in Beverwijk nodig? Bij Boudesteijn Top Movers zijn allerlei mogelijkheden op dit gebied. Verhuizen gaat soms in etappes. De oude woning moet al verlaten worden voor de nieuwe betrokken kan worden. Tijdelijke opslag kan dan heel gemakkelijk zijn. Zo hoeven de meubels niet meerdere malen verplaatst te worden. Om die reden kan het dus heel slim zijn om hiervoor te kiezen. Bovendien geeft dit ook veel zekerheid over de veiligheid van de meubelstukken. Deze optie kan dus voor iedereen aantrekkelijk zijn.

Neem direct contact op!

Archief Opslag Boudesteijn

Een goede plek voor meubelopslag in Beverwijk

Goede meubelopslag in Beverwijk betekent bijvoorbeeld dat de meubels beschermd zijn tegen allerlei vormen van schade. Niet alleen kan er niet tegen gestoten worden, maar ook op het gebied van vuur en water kan er weinig gebeuren. Er kan dus ook geen rook- of waterschade ontstaan. Wanneer u dit niet zelf in de hand hebt, dan is het wel een fijne gedachte dat dit op de plek van opslag ook in acht wordt genomen. Dit maakt het slim om bij Boudesteijn Top Movers op te slaan.

Neem contact met ons op

Om meubelopslag in Beverwijk te verzorgen kunt u direct contact met ons opnemen. De vestiging in Beverwijk kan bijvoorbeeld gebeld. Daarvoor is het nummer 0251-275000. Ook het e-mailadres info@boudesteijn.nl kan gebruikt worden. Het is zelfs mogelijk om ook het pand te bezoeken. Daar is te zien hoe de opslag eruitziet. Het pand is in Beverwijk te vinden aan de Kanaalweg 51. Via de website is de snelste route hiernaartoe te plannen.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!