Kunst verhuizen Beverwijk

Kunst verhuizen Beverwijk

Heeft u hulp nodig bij het verhuizen van kunst in de omgeving van Beverwijk? Dan is Boudesteijn Verhuizers precies wat u nodig heeft. Als PPV gecertificeerd verhuisbedrijf helpt Boudesteijn Verhuizers veel ondernemers, onder andere in Beverwijk. Het verhuizen van bijvoorbeeld een kantoor, instelling, archief of bibliotheek is niet zomaar even gepiept. Dit heeft een professionele aanpak nodig, en daarom gaan wij voor de juiste aanpak met u om tafel. Er wordt rekening gehouden met uw wensen, eisen, en budget. Boudesteijn Verhuizers zorgt voor een succesvol verloop tijdens uw verhuizing van kunst in Beverwijk!

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Specialistische aanpak bij kunstverhuizing

Een kunstverhuizing is zeer kwetsbaar en vereist een specialistische aanpak. Boudesteijn Verhuizers garandeert u dat onze medewerkers gekwalificeerd zijn en op verantwoordelijke wijze omgaan met uw kunst. Tijdens het vervoer van de kunst werken wij zeer secuur en wordt er gebruik gemaakt van speciaal op maat gemaakte kisten. Daarnaast gebruiken wij beveiligde geconditioneerde verhuiswagens, zodat er geen klimaatverschil ontstaat tijdens het transport. Ook kunnen wij u adviseren waar u zich het beste kunt laten verzekeren.

Contact met Boudesteijn

Boudesteijn Verhuizers helpt u dus bij het verhuizen van uw kunst in Beverwijk. Wij zijn gevestigd in zowel Heerhugowaard als Beverwijk, en wij zijn iedereen in deze omgeving tot dienst. Voor de omgeving Beverwijk kunt u contact opnemen via 0251 275000 of via info@boudesteijn.nl. Wij zijn gevestigd aan de Kanaalweg 51 in Beverwijk. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen, zo weet u precies wat u kunt verwachten. Boudesteijn Verhuizers staat graag voor u klaar om u te helpen met verhuizen van uw kunst in Beverwijk!

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!