Geconditioneerde archiefopslag Beverwijk

Geconditioneerde archiefopslag in Beverwijk huren

Heeft u momenteel een groot aantal archiefstukken binnen uw woning of bedrijfspand liggen? Bespaar ruimte, door deze archiefstukken elders te bewaren! Boudesteijn Verhuizers biedt u een geconditioneerde archiefopslag in Beverwijk aan, waar uw documenten veilig en in het juiste klimaat bewaard worden. Door voor een geconditioneerde archiefopslag in Beverwijk te kiezen minimaliseert u niet alleen de kans op schade aan uw documenten. Ook zorgen wij voor een uiterst goede beveiliging van onze opslagruimtes. Zo voorkomen we dat ongewenste gasten bij uw archiefstukken kunnen komen. Iets wat u logischerwijs wenst te voorkomen.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Voordelen van geconditioneerde archiefopslag in Beverwijk

Het huren van een geconditioneerde archiefopslag in Beverwijk biedt u diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat u verzekerd bent van het juiste klimaat in de opslagruimte. Zeker bij papieren documenten kan een te hoge luchtvochtigheid voor een ernstige schade aan uw stukken zorgen. U voorkomt dit door voor een geconditioneerde archiefopslag in Beverwijk te kiezen. Het spreekt voor zich dat ook andere vormen van vocht buiten de opslagruimtes worden gehouden om schade tegen te gaan. Zo liggen uw archiefstukken veilig en in het juiste klimaat opgeslagen bij Boudesteijn Verhuizers.

Direct geconditioneerde archiefopslag in Beverwijk afnemen

Wilt u meer weten over onze geconditioneerde archiefopslag in Beverwijk, of wilt u een offerte op laten stellen voor het huren hiervan? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Naast onze geconditioneerde archiefopslag bieden we diverse andere opslagruimtes aan. Denk bijvoorbeeld ook aan een opslagruimte om uw zomerspullen of het speelgoed van uw kinderen in te kunnen bewaren. Met wat voor type opslagruimte kunnen wij u helpen?

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!