Duurzaam verhuizen Velsen

Duurzaam verhuizen rond Velsen

Trekt u binnenkort in uw nieuwe woning rond Velsen? Staat er een verhuizing van uw bedrijf op de planning in de komende maanden? Bereid u goed voor, door bijvoorbeeld een duurzaam verhuisbedrijf als Boudesteijn Verhuizers in te schakelen. Het bespaart u veel moeite en stress; vaak is de verhuizing naar een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand al spannend genoeg. Duurzaam verhuizen rond Velsen kent verschillende vormen. We vertellen u graag meer over de wijze waarop wij er alles aan doen om onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken.

Neem direct contact op!

Particulier-verhuizen

Duurzaam verhuizen bij Velsen met 100% elektrische wagens

Een van de manieren waarop wij duurzaam verhuizen rond Velsen mogelijk maken is de bewuste keuze voor 100% elektrische verhuiswagens. Het maakt dat de uitstoot van schadelijke stoffen bij de verhuizing van uw inboedel naar een nieuw pand tot een minimum beperkt kan worden. Dat is niet de enige wijze waarop duurzaam verhuizen rond Velsen mogelijk is. Ook draagt u zelf uw steentje bij door voor de hulp van een verhuisbedrijf te kiezen; er hoeft veel minder vaak heen en weer te worden gereden, dan wanneer u zelf een kleinere verhuiswagen had gehuurd. Het bespaart tijd en draagt bij aan een duurzame manier van verhuizen.

Zelf duurzaam verhuizen rond Velsen

Wilt u meer weten over de wijze waarop Boudesteijn Verhuizers duurzaam verhuizen rond Velsen mogelijk maakt? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u er graag meer over. Ook op onze website vindt u veel informatie over onze manier van werken en aanpak bij een verhuizing van particuliere- en zakelijke inboedels. Op welke manier kunnen onze ervaren verhuizers u van dienst zijn?

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!