Containeropslag in Beverwijk

Maak gebruik van containeropslag in Beverwijk voor uw spullen

Zowel bedrijven als particulieren kunnen behoefte hebben aan opslag van goederen. Het kan voor bedrijven bijvoorbeeld gaan om archieven, die vanwege wettelijke voorschriften voor een aantal jaren bewaard moeten worden. U heeft deze stukken waarschijnlijk nooit of hoogst zelden nog nodig, maar u mag ze niet laten vernietigen tot de termijn verstreken is. Dan is containeropslag in Beverwijk een uitkomst. Uw stukken worden droog en veilig bewaard. En mocht u ze toch nog moeten inzien dan is dat altijd mogelijk. Zodra de stukken vernietigd mogen worden kunnen wij dit eveneens voor u regelen.

Neem direct contact op!

container opslag

Containeropslag in Beverwijk is een uitkomst bij tijdelijke afwezigheid

Gaat u voor langere tijd het land uit? Voor een wereldreis of vanwege uitzending door uw werkgever naar een ander land? Dan zegt u misschien uw huurwoning op. Of u verhuurt uw eigen woning tijdelijk aan anderen. Uw inboedel heeft u wellicht niet nodig, of in ieder geval niet alles. De spullen die niet meegaan naar het buitenland kunt u laten opslaan. U kunt voor containeropslag in Beverwijk terecht bij Boudesteijn Top Movers. Wij komen uw inboedel bij u ophalen en zorgen voor professionele opslag. U kunt op ieder moment bij uw spullen mocht dat nodig zijn. U kunt containeropslag huren voor een maand , maar ook voor een jaar of langer.

Uw spullen, onze zorg

Wij passen graag op uw spullen tijdens uw afwezigheid. Ook zorgen wij er graag voor dat uw archieven goed worden bewaard. Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan nu contact op via telefoonnummer 0251 – 27 50 00. U kunt ook mailen naar info@boudesteijn.nl voor een vrijblijvende offerte.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!