Bezorgservice Heerhugowaard

Bezorgservice Heerhugowaard

Online winkelen wordt steeds gebruikelijker. Steeds meer mensen vinden het makkelijk om spullen online te bestellen. Dit geldt niet alleen voor kleding, maar bij voorbeeld ook voor grotere meubels. Als u geen eigen bezorgdienst heeft met uw bedrijf, maakt u nu wellicht gebruik van de reguliere pakketdienst. Het probleem is vaak dat zij alleen bezorgen, en vaak alleen maar “over de eerste drempel”. Dit betekent dat uw klant zijn gekochte spullen soms trappen op moet zeulen en uiteindelijk zelf in elkaar zetten indien van toepassing. Ook het verpakkingsmateriaal afvoeren moet de klant zelf regelen. Dit kan nu gelukkig ook anders.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Maak gebruik van de handige bezorgservice Heerhugowaard

U kunt uw klanten nu een unieke service bieden door gebruik te maken van onze bezorgservice Heerhugowaard. Wij halen het bestelde artikel bij u op en bezorgen dit op de dag die u met uw klant heeft afgesproken. Maar daar blijft het niet bij. Wij pakken het artikel uit en nemen vervolgens het verpakkingsmateriaal mee. Indien uw klant bij voorbeeld een bankstel koopt en de oude bank moet worden afgevoerd, dan kunnen wij ook dit voor onze rekening nemen. Kasten, bedden en andere meubelen die als bouwpakket worden geleverd zetten wij indien gewenst netjes in elkaar. Uw klant zal zeer tevreden zijn over de door Boudesteijn geleverde service.

Kies nu voor optimale bezorgservice voor uw leveringen

Wilt u ook uitsluitend tevreden klanten? Kies dan nu voor onze goed georganiseerde bezorgservice. U kunt direct een offerte opvragen door een mail te sturen naar info@boudesteijn.nl. Wilt u liever telefonisch meer informatie, belt u ons dan op telefoonnummer 072 – 57 44 323.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!