Archiefopslag Haarlem

Professional in archiefopslag bij Haarlem

Heeft u de tijd of ruimte niet om uw archiefstukken veilig te bewaren? Boudesteijn Verhuizers biedt u graag een passende archiefopslag bij Haarlem. Bij het samenstellen van deze ruimtes is veel aandacht besteed aan de klimatologische omstandigheden. Zo wordt het luchtvochtigheidspercentage gereguleerd, om onder meer vochtschade aan uw documenten te kunnen voorkomen. Daarbij zijn alle ruimtes van een goede beveiliging voorzien, om ongewenste gasten buiten te kunnen houden. U wilt voorkomen dat zij inzicht krijgen in uw archiefstukken of deze kunnen beschadigen.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Archiefopslag bij Haarlem met beheer

Niet alleen biedt Boudesteijn Verhuizers u een passende archiefopslag bij Haarlem. Ook kunnen we zorgdragen voor het beheer hiervan. Wanneer u nieuwe stukken heeft die gearchiveerd moeten worden, kunt u deze bij ons afleveren. Wij zorgen er vervolgens voor, dat de stukken op de juiste plek aan uw archief worden toegevoegd. Dit gebeurt vanzelfsprekend op een geheel discrete wijze. Er wordt enkel naar de datum van een stuk gekeken. Zo waarborgen we uw privacy en voorkomen we dat mogelijk gevoelige informatie op straat komt te liggen. Kan een stuk vernietigd worden? In dat geval zorgen we dat een document onleesbaar wordt gemaakt.

Meer informatie over archiefopslag bij Haarlem

Bent u benieuwd of het huren van een archiefopslag bij Haarlem ook voor u interessant kan zijn? Wilt u meer weten over de maatregelen die wij genomen hebben om uw stukken te beveiligen en beschermen? Neem eens contact met ons op, we staan voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Samen zoeken we naar een geschikte opslagruimte voor het opslaan van uw spullen.

Do you have questions?

Onze medewerkers staan u graag te woord!