Schoolverhuizing Haarlem

Schoolverhuizing Haarlem

Een schoolverhuizing in de regio Haarlem is een grote operatie die goed moet worden gepland. De verhuizing van een school gebeurt meestal tijdens een schoolvakantie. Dat betekent dat de periode waarin er verhuisd kan worden meestal beperkt is tot 1 of 2 weken. Dit vereist een strakke planning en goede voorbereiding. Zodra u weet wanneer u uw school naar een nieuwe locatie wilt verhuizen kunt u contact opnemen met Boudesteijn Top Movers om de verhuizing te plannen en in onze agenda te laten zetten.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Een probleemloze schoolverhuizing in Haarlem

Als u de verhuizing goed voorbereidt dan hoeft een schoolverhuizing in Haarlem of omgeving geen probleem te zijn. De verhuizers van Boudesteijn komen bij u langs om met u te bespreken wat er precies verhuisd moet worden en van welke diensten u gebruik wilt maken. Pakt u bijvoorbeeld zelf verhuisdozen in of wilt u dat ook dit door het verhuisbedrijf wordt gedaan? Datzelfde geldt natuurlijk voor het uitpakken van de verhuisdozen op de nieuwe locatie. Veel scholen kunnen een beroep doen op ouders van leerlingen, maar het kan natuurlijk zo zijn dat dit in uw geval niet mogelijk is, bijvoorbeeld als er haast is bij de verhuizing, zoals bij een brand, overstroming of andere onvoorziene omstandigheid.

Wij sturen u graag een passende offerte

Wilt u gebruik maken van de diensten van Boudesteijn Verhuizers dan kunt u direct online een offerte aanvragen via het contactformulier op de website. U kunt ons ook mailen op ons e-mailadres info@boudesteijn.nl. Heeft u vragen over onze diensten als het gaat om een schoolverhuizing in Haarlem dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0251 – 27 5000.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!