Schoolverhuizing Beverwijk

Schoolverhuizing Beverwijk

Als u gaat verhuizen dan is dat een hele operatie. Dozen inpakken, spullen uitzoeken, een verhuisbedrijf regelen. Als een school gaat verhuizen dan is het een nog veel grotere klus. Een goede reden dus om een schoolverhuizing in Beverwijk of omgeving uit te besteden aan een professionele verhuizer zoals Boudesteijn Verhuizers. Als uw school naar een nieuwe locatie verhuist dan wilt u immers dat alles op rolletjes loopt zodat de kinderen zo weinig mogelijk lesuren hoeven te missen die later weer moeten worden ingehaald.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Laat uw schoolverhuizing in Beverwijk over aan de professionals

Het organiseren van een schoolverhuizing in Beverwijk of omgeving gebeurt natuurlijk bij voorkeur in een schoolvakantie. Als u weet wanneer uw school gaat verhuizen naar een nieuwe locatie is het dan ook handig om dit zo snel mogelijk aan ons te laten weten. Wij kunnen de verhuisdatum of –data dan direct in onze agenda noteren. Zo weet u zeker dat u op ons kunt rekenen op de dag van de verhuizing. Wij zorgen ervoor dat wij met voldoende verhuiswagens en mankracht aanwezig zijn om de verhuizing vlot en probleemloos te laten verlopen. De kinderen kunnen dan op de eerste schooldag in het nieuwe gebouw direct aan de slag.

Vraag een offerte aan voor de verhuizing van uw school

U kunt nu direct een offerte aanvragen voor uw schoolverhuizing in Beverwijk door Boudesteijn Top Movers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0251 – 27 5000. U kunt ons ook per e-mail om een offerte vragen, ons adres is info@boudesteijn.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de verhuizing te bespreken en een offerte uit te brengen.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!