ICT verhuizing Beverwijk

Aan de slag met een ICT verhuizing rond Beverwijk

Bij de verhuizing van een bedrijf, zorginstelling of bijvoorbeeld school komt vaak veel kijken. Denk aan het kantoormeubilair wat uit elkaar gehaald moet worden, machines die moeten worden ingeladen in een verhuiswagen, enzovoorts. Ook de IT-voorzieningen zijn vaak een kwetsbaar onderdeel van de inboedel van organisaties. U wilt voorkomen dat de antennes van uw routers afbreken, dat er krassen op uw beeldschermen ontstaan, enzovoorts. Boudesteijn Verhuizers helpt u graag bij het zorgeloos laten verlopen van een ICT verhuizing rond Beverwijk. Wij hebben hier een ruime ervaring in en zorgen dat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt! Wanneer wilt u verhuizen naar een nieuw pand?

Neem direct contact op!

ICT verhuizing rond Beverwijk op professionele wijze aanpakken

Voorafgaand aan een ICT verhuizing rond Beverwijk is het belangrijk om het geheel van ICT-voorzieningen in kaart te brengen. Hoeveel beeldschermen moeten er verhuisd worden? Welke laptops gaan mee naar uw nieuwe pand? Zijn er routers en internetkabels die verhuisd moeten worden? Enzovoorts. Het in kaart brengen van de IT-middelen helpt ons bij een goede voorbereiding. Op basis van deze inventarisatie zoeken we naar de juiste beschermende middelen om schade aan uw inboedel te kunnen voorkomen tijdens de ICT verhuizing rond Beverwijk.

Uw ICT verhuizing rond Beverwijk inplannen

Kiest u ook voor een zorgeloze ICT verhuizing rond Beverwijk? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Onze verhuizers staan voor u klaar om uw inboedel goed en stevig ingepakt naar een nieuwe locatie te vervoeren. Eenmaal op de nieuwe locatie kunnen we de IT-voorzieningen opnieuw voor u aansluiten! Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!