Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Verhuizen van ICT

Iedereen werkt tegenwoordig met automatiseringsapparatuur. Als er een kantoorverhuizing plaatst vindt is de kans groot dat er ook ICT moet worden verhuist. Dit vraagt om specialistische aanpak, een vraag waaraan Boudesteijn Verhuizers B.V. als ervaren verhuisbedrijf volledig kan voldoen.

Laat uw ICT apparatuur verhuizen door een ervaren specialist

Als u ICT gaat verhuizen is ondersteuning van specialisten zeker geen overbodige luxe. Boudesteijn Verhuizers B.V. werkt met ervaren specialisten die elke type verhuizing doen slagen. We stellen voor elke verhuizing een speciaal team samen en bij dit type verhuizing is dat een team bestaande uit verhuisspecialisten met kennis van ICT. Zij stellen op basis van uw wensen en eisen een duidelijk verhuisplan op, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren en wanneer u weer gebruik kunt maken van uw apparatuur.

De medewerkers die worden ingezet voor uw ICT verhuizing hebben uiteraard ervaring met het af- en aankoppelen van de bekabeling van CPU-kasten, monitoren, keyboards en andere apparatuur. Tevens weten zij wat de juiste wijze is om u kostbare apparatuur te verpakken en vervoeren. Bij ICT verhuizingen wordt altijd gewerkt met speciale computerboxen en flatscreenhoezen, die uw apparatuur optimaal beschermen.

Cable Management bij Boudesteijn Verhuizers B.V.

Boudesteijn Verhuizers B.V. kan u ondersteunen in Cable Management. Dit zorgt ervoor dat de kabels onder uw werkplek geordend zijn en mooie worden weggewerkt. Dit creëert een rustige werkplek en maakt het schoonmaken een stuk makkelijker!

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook