Archief verhuizen Beverwijk

Archief verhuizen Beverwijk

Het verhuizen van een bedrijf heeft de nodige voeten in de aarde. Het vraagt een grotere logistieke discipline dan het verhuizen van een particuliere inboedel. Dit ligt meestal aan de hoeveelheid inboedel die verhuisd moet worden, maar ook aan de aard van deze inboedel. Het gaat vaak om grotere stukken zoals kantoormachines of grote kasten. Wilt u een deskundig bedrijf inhuren voor archief verhuizen in Beverwijk dan kunt u Boudesteijn Top Movers inschakelen. Ons verhuisbedrijf heeft ruime ervaring met het deskundig verhuizen van bedrijfsarchieven.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Laat deskundig uw archief verhuizen in Beverwijk

U bent zuinig op uw archieven, dat is logisch. Daarom is het belangrijk dat alle stukken bij een verhuizing in goede handen zijn. Archief verhuizen in Beverwijk en omgeving is één van onze specialiteiten. U kunt deze klus met een gerust haart aan ons overlaten. Neem contact met ons op zodra u weet op welke datum de verhuizing moet plaatsvinden, zodat wij deze vroegtijdig kunnen plannen. Dit voorkomt mogelijke teleurstellingen. De prijs van de verhuizing wordt berekend aan de hand van het aantal strekkende meters archief dat wordt verhuisd.

Vraag een offerte aan voor uw archiefverhuizing

Wilt u binnenkort het archief van uw bedrijf of instelling laten verhuizen? Neem dan contact op met Boudesteijn Top Movers voor een passende offerte. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0251 – 27 50 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@boudesteijn.nl of gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij sturen u indien gewenst een passende offerte voor de verhuizing van uw archiefstukken.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!