Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Verhuizen van archieven en bibliotheken

Boudesteijn Verhuizers B.V. is zeer ervaren in het verhuizen van archieven en bibliotheken. Een mooi voorbeeld van een eerder project is bijvoorbeeld de verhuizing van De Openbare Bibliotheek Amsterdam op de Oosterdokskade.

Boudesteijn Verhuizers B.V. is uw specialist in bibliotheek- en archiefverhuizingen

Een verhuizing van archief en/of bibliotheek heeft veel voeten in aarde, maar Boudesteijn Verhuizers weet hier wel raad mee. Het project begint altijd met het opstellen van een duidelijk draaiboek, gebaseerd op uw wensen en eisen. In dit draaiboek staat niet alleen beschreven wat er moet gebeuren, maar ook waar de archiefstukken worden geplaatst. Zo ontstaat er een duidelijk plan die het verhuisproject van A tot Z beschrijft.

Werken met de juiste materialen en mensen is essentieel voor het welslagen van uw verhuizing. Boudesteijn Verhuizers B.V. werkt met een team van gekwalificeerde verhuizers en tevens met de beste materialen. Wij werken met speciale inpakmaterialen om de documenten en boeken zo zorgvuldig mogelijk te verhuizen. Denk hierbij aan meterbakken en interieurboxen.

Opslag en beheer

Als u uw archief tijdelijk of permanent wilt opslaan bent u bij Boudesteijn Verhuizers B.V. aan het juiste adres. Wij beschikken over beveiligde opslaglocaties verspreidt over heel Nederland. U kunt ons tevens inschakelen voor het beheer van uw archief. Wij kunnen het archief opschonen, klaarzetten en u helpen bij het lokaliseren van archiefstukken.

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook