Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Verhuizer Beverwijk

Als u gaat verhuizen in of nabij Beverwijk en wel wat hulp kunt gebruiken van een professioneel verhuizer, schakel dan Boudesteijn Verhuizers B.V. in. Wij zijn professioneel verhuizer met jaren ervaring en een PVV keurmerk. Wij verzorgen verschillende soorten verhuizingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de opslag van inboedels en archieven.

Een zorgeloze verhuizing met een Boudesteijn verhuizer in Beverwijk

Onze verhuisspecialisten zijn gekwalificeerd en ervaren. Zij zetten zich voor de volle 100% in om uw verhuizing zo efficiënt en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Hierin is communicatie belangrijk, zowel binnen het team van verhuizers als met de klant. Voorafgaand aan de verhuizing komt dan ook een verhuizer langs om de verhuissituatie in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een verhuisplan opgesteld en gaan we voor u aan de slag.

De verhuizer in Beverwijk voor ieder type verhuizing

Verhuisbedrijf Boudesteijn Verhuizers B.V. nabij Beverwijk bedient zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij zijn dan ook breed gespecialiseerd. Wij verzorgen verschillende soorten verhuizingen en bieden verschillende opslagmogelijkheden:

 • Particuliere Verhuizingen
  Full service verhuizing, verhuizing van de gehele inboedel, verhuizing van alleen grote stukken, dertien dagen regeling voor verzorgingstehuizen, hulp bij het in- en uitpakken, demontage en montage werkzaamheden.
 • Bedrijfsverhuizing
  Project- en kantoorverhuizingen, verhuizen van onderwijsinstellingen, verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen, verhuizen van archieven en bibliotheken, verhuizen van kunst en verhuizen van ICT.
 • Internationaal verhuizen
 • Opslag
  Selfstorage, archiefopslag plus beheer, meubelopslag plus beheer, container opslag, inboedelopslag, auto opslag en palletopslag.
 • Handyman-service

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook