Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen

Het verhuizen van een zorginstelling vraagt om een andere aanpak dan een particuliere of zakelijke verhuizing. Omdat we te maken hebben met mensen in plaats van goederen, is iedereen erbij gebaat dat een dergelijke verhuizing rustig verloopt. Boudesteijn Verhuizers B.V. heeft veel ervaring met zorgverhuizingen en weet hoe we deze op juiste wijze afhandelen.

Boudesteijn Verhuizers B.V. zorgt voor rust en duidelijkheid bij uw zorgverhuizing

Elke verhuizing begint met een goede voorbereiding, maar bij een zorgverhuizing is dit extra belangrijk. Boudesteijn Verhuizers B.V. stelt samen met u een duidelijk verhuisplan op die voldoet aan uw wensen en eisen. Vervolgens stellen we uw medewerkers en bewoners/patiënten op de hoogte van deze plannen. Communicatie en coördinatie is erg belangrijk, zodat de bewoners/patiënten weten wat er gaat gebeuren en zich hier niet druk over hoeven te maken.

Naast duidelijke communicatie is rust erg belangrijk. Een zorgverhuizing moet eigenlijk onopgemerkt verlopen, zodat bewoners, patiënten en medewerkers niet worden gestoord. Bij Boudesteijn Verhuizers B.V. kunt u rekenen op een duidelijke aanpak en rustige afhandeling van uw zorgverhuizing.

PPV keurmerk als waarborg voor kwaliteit

Als PPV gecertificeerd verhuisbedrijf weet Boudesteijn Verhuizer B.V. hoe een zorgverhuizing op juiste wijze moet worden afgehandeld. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en werken met gekwalificeerde verhuisspecialisten. Zij helpen u niet alleen met de werkelijke verhuizing, zij ondersteunen u in het hele proces. Wilt u weten wat Boudesteijn Verhuizers B.V. voor u kan betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook