Verhuizen Limmen

Verhuizen naar Limmen

Zowel bij een zakelijke-, als bij een particuliere verhuizing komt veel kijken. Denk aan de inboedel die moet worden ingepakt, de woning die bezemschoon moet worden achtergelaten en het vervoer van de ingepakte inboedel. U wilt de kans op schade aan uw bezittingen tot een minimum beperken. Boudesteijn Verhuizers is u graag van dienst, wanneer u verhuizen naar Limmen overweegt of andersom vanuit Limmen naar een andere plaats vertrekt. De ervaring die wij hebben in het uitvoeren van particuliere- en bedrijfsverhuizingen komt hierbij goed van pas. Op welke manier kunnen we u het beste van dienst zijn?

Neem direct contact op!

Bedrijven verhuizen

Aanpak bij het verhuizen rond Limmen

Het verhuizen rond Limmen begint voor ons bij een inventarisatie van de inboedel. Welke spullen moeten er straks naar de nieuwe woning of het aangekochte bedrijfspand worden overgebracht? Wat zijn hierbij de meest kwetsbare elementen? Op basis van deze inventarisatie stellen we vast welke hulpmiddelen benodigd zijn. Denk aan verhuisdekens, extra stevige verhuisdozen, een verhuislift voor de piano die u op de eerste etage heeft staan, enzovoorts. Het gebruik van hulpmiddelen bij het verhuizen rond Limmen helpt ons de kans op schade aan uw bezittingen tot een minimum te beperken. Zijn er spullen die u niet meeneemt naar een volgend huis? We kunnen ze tijdelijk voor u opslaan in onze opslag. Zo heeft u de mogelijkheid deze overgebleven spullen vanuit uw nieuwe woning te verkopen.

Aan de slag met het verhuizen bij Limmen

Staat u op het punt te verhuizen rond Limmen? Neem tijdig contact met ons op, zodat we uw verhuizing samen door kunnen spreken. We kunnen de volledige verhuizing op ons nemen, van het inpakken van de inboedel tot en met uitpakken ervan op uw nieuwe locatie, of slechts delen ervan. Mogelijk pakt u de inboedel zelf in en wilt u dit slechts door ons laten vervoeren.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!