Tijdelijke opslag inboedel Castricum

Tijdelijke opslag voor inboedel bij Castricum

Vertrekt u voor enige tijd naar het buitenland voor uw werk of bijvoorbeeld om een mooie reis te maken? Heeft u een kleiner appartement aangekocht en wilt u een deel van de inboedel uit uw vorige woning tijdelijk elders stallen? Kies voor de tijdelijke opslag voor een inboedel bij Castricum van Boudesteijn Verhuizers. We bieden u de mogelijkheid deze opslag voor de door u gewenste periode te huren, zodat u de tijd heeft uit te zoeken welke meubels u straks ook in uw nieuwe appartement wilt gebruiken. De rest kunt u afvoeren of bijvoorbeeld verkopen. Met welk doel zoekt u naar een tijdelijke opslag voor uw inboedel bij Castricum?

 

Neem direct contact op!

Mogelijkheden bij tijdelijke opslag inboedel bij Castricum

Wanneer u voor onze tijdelijke opslag voor uw inboedel bij Castricum kiest, bieden we u verschillende mogelijkheden. De opslagruimte moet groot genoeg zijn voor de spullen die u hier wilt stallen, zonder dat u ruimte overhoudt. U wilt alleen betalen voor de ruimte die u gebruikt. U kunt bij ons onder meer kiezen voor een container, welke u naar eigen inzicht kunt vullen. Een alternatief is onze self storage. U levert de inboedel in dit geval zelf aan. Laat u de inboedel liever ophalen? Ook die mogelijkheid bieden we u.

 

Internationale verhuizing

Direct tijdelijke opslag inboedel bij Castricum huren

Wilt u op korte termijn tijdelijke opslag voor de inboedel rond Castricum huren? Neem eens contact met ons op. Op basis van de wensen die u heeft denken we graag met u mee over een passende tijdelijke opslag. Ook kunnen we u hierbij meer vertellen over onze dienstverlening op het gebied van de opslag van inboedels; denk aan de mogelijkheid om uw spullen bij u thuis op te laten halen door onze verhuizers. Onze opslagruimte is goed beveiligd en droog.

 

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!