Schoolverhuizing IJmuiden

Schoolverhuizing IJmuiden

De verhuizing van een school naar een nieuwe locatie is een grote logistieke operatie. Dit kunt u het beste overlaten aan een professioneel verhuisbedrijf. Boudesteijn Top Movers heeft ervaring met het uitvoeren van dit soort grote operaties. Voor een schoolverhuizing in IJmuiden draaien wij onze hand niet om. Wij zorgen dat wij op de afgesproken dag en tijdstip bij u voor de deur staan om de verhuizing vlot en probleemloos te laten verlopen.

Neem direct contact op!

Regel uw schoolverhuizing in IJmuiden op een professionele manier

Een schoolverhuizing in IJmuiden of de regio heeft meestal een strakke planning. De verhuizing wordt bij voorkeur uitgevoerd tijdens een schoolvakantie zodat de kinderen geen lessen hoeven te missen. Wanneer u weet op welk moment uw school gaat verhuizen dan kunt u met ons een afspraak maken om de verhuizing te bespreken en te plannen. Hoe vroeger u dit doet, hoe groter de kans dat wij de verhuizing op de door u gewenste dag kunnen uitvoeren. Wij inventariseren samen met u wat er allemaal verhuisd moet worden en zorgen voor voldoende personeel en verhuiswagens.

Vraag nu een offerte aan voor uw schoolverhuizing

Wilt u de verhuizing van uw school goed geregeld hebben? Neem dan nu contact op met Boudesteijn Top Movers voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@boudesteijn.nl of gebruik het contactformulier op de website. Als u vragen heeft kunt u ons ook bellen, ons telefoonnummer is 0251 – 27 50 00. Wij komen graag bij u langs om de details van de schoolverhuizing met u te bespreken.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!