Opslagruimte Assendelft

Huren van opslagruimte in Assendelft

Op zoek naar opslagruimte bij Assendelft? Boudesteijn Verhuizers helpt u graag verder. Wij bieden u verschillende vormen van opslagruimte aan, passend bij het type object wat u hier (tijdelijk) op wilt laten slaan. Kies bijvoorbeeld voor onze meubelopslag, waar u de ruimte heeft een antieke kast of bijvoorbeeld bank te stallen tijdens een renovatie van uw woning. Door de meubels in onze opslagruimte bij Assendelft te laten bewaren, voorkomt u dat deze beschadigd raken. Naast onze meubelopslag, kan ook de inboedelopslag interessant zijn. Maak er gebruik van, wanneer u langere tijd in het buitenland verblijft.

Neem direct contact op!

Internationale verhuizing

Opslagruimte bij Assendelft huren voor uw archief

Niet alleen voor het opslaan van meubels of andere elementen uit uw inboedel kan het huren van opslagruimte bij Assendelft interessant zijn. Ook bieden we opslagruimte aan voor uw archiefstukken. Dit is onder meer interessant voor zakelijke partijen. U wilt uw archief niet in uw eigen kantoorpand opslaan. U loopt er het risico op brand of bijvoorbeeld diefstal van stukken. Evenals dat het beheer veel van uw tijd vergt. Onze archiefopslag wordt aangeboden inclusief beheer. Heeft u een nieuw archiefwaardig document? Stuur het ons op, zodat wij deze geheel discreet aan uw archief toe kunnen voegen. Wel zo makkelijk!

Direct opslagruimte bij Assendelft aanvragen

Heeft u al op korte termijn opslagruimte bij Assendelft nodig? Neem contact met ons op, zodat we de verschillende opties aan u voor kunnen leggen op basis van de wensen die u heeft. We denken graag met u mee om uw bezittingen op een veilige en klimatologisch verantwoorde plek te stallen. Zo wordt de kans op diefstal en schade aan uw bezittingen tot een minimum beperkt.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!