Opslagruimte Alkmaar

Verschillende vormen van opslagruimte bij Alkmaar

Boudesteijn Verhuizers biedt u verschillende vormen van opslagruimte bij Alkmaar. Kies bijvoorbeeld voor onze self storage, waarin u uw inboedel, kerstdecoratie of vakantiespullen eenvoudig zelf kunt opslaan. U kunt uw spullen op ieder gewenst moment ophalen en wegbrengen. Een alternatief is onze meubelopslag. Het huren van een dergelijke opslagruimte bij Alkmaar is onder meer interessant bij een verbouwing of verhuizing. U voorkomt dat de meubels tijdens de verbouwing in de weg staan. In het geval van een verhuizing zult u mogelijk niet alle spullen meenemen naar een nieuw huis. Laat de overgebleven meubels tijdelijk in uw meubelopslag achter. U kunt ze vanuit hier in alle rust verkopen.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Opslagruimte bij Alkmaar voor archiefstukken

Naast de self storage en meubelopslag biedt Boudesteijn Verhuizers u ook opslagruimte bij Alkmaar voor archiefstukken. Deze archiefopslag bieden we u in combinatie met het beheer hierover. U levert de documenten aan en wij zorgen dat deze op de juiste plek in uw archief terechtkomen. Het bespaart u veel tijd en moeite! Ideaal voor bedrijven, waar men de focus op de kerntaken wil kunnen behouden. Heeft u gezien dat wij uw archief ook voor u kunnen digitaliseren? Wel zo fijn in deze tijd! Het voorkomt dat stukken verloren gaan, wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt of sprake is van een hevige lekkage.

Direct opslagruimte bij Alkmaar huren

Wilt u meer weten over opslagruimte bij Alkmaar huren? Bent u voornemens op korte termijn gebruik te maken van onze opslagruimte? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag over onze mogelijkheden. Samen zoeken we naar een type opslagruimte bij Alkmaar, die het beste past bij uw wensen. Welke spullen wilt u opslaan? Voor welke periode wilt u dit doen?

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!