Meubelopslag in Beverwijk

Huur meubelopslag in Beverwijk bij een verbouwing

Tijdens een verbouwing van uw woning is er niets vervelender dan vertraging, als gevolg van meubels die in de weg staan. Daarbij loopt u tijdens de verbouwing het risico op schade aan kasten, banken en accessoires. Reden genoeg om de meubels tijdelijk uit de te verbouwen ruimte te verplaatsen. U kunt de meubels in een andere ruimte van uw woning opslaan, maar ook voor de huur van meubelopslag in Beverwijk kiezen. De meubelopslag in Beverwijk van Boudesteijn Verhuizers is van een zeer goede beveiliging voorzien. Zo minimaliseren we de kans op diefstal van uw meubels. Een verbouwing van uw woning is niet de enige reden om voor de huur van meubelopslag te kiezen.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Meubelopslag in Beverwijk huren bij een verhuizing

Ook bij een verhuizing kan het huren van meubelopslag bij Beverwijk interessant zijn. In het bijzonder, wanneer u naar een kleinere woning verhuist. Deze woning biedt u wellicht niet voldoende ruimte om al uw meubels mee te nemen. In plaats van de meubels overhaast te moeten verkopen, kunt u deze tijdelijk elders stallen. Zo kunt u eerst beoordelen, welke meubels u echt niet meer wilt gebruiken in uw nieuwe woning! Niet alleen hebben we in onze meubelopslag voor een goede beveiliging gezorgd. Ook besteden we voldoende aandacht aan de klimatologische omstandigheden in deze ruimtes.

Offerte voor meubelopslag in Beverwijk

Wilt u ook meubels stallen in onze meubelopslag in Beverwijk? Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u een offerte op wilt laten stellen. Ook kunnen we u meer vertellen over onze mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat we de meubels bij u thuis kunnen ophalen? Zo heeft u zelf geen omkijken naar het vervoer hiervan. Offertes stellen we altijd op maat op, zodat de opslagruimte straks naadloos aansluit op uw wensen.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!