Kunst verhuizen Noord-Holland

Kunst verhuizen in Noord-Holland met professionele hulp

Het verhuizen van kunst is bepaald geen eenvoudige klus! De hoge waarde van kunstwerken maakt, dat een uiterste precisie noodzakelijk is om iedere vorm van schade te voorkomen. Daarbij komen kunstwerken in verschillende vormen en formaten voor, wat de verhuizing hiervan des te lastiger kan maken! Op deze pagina vertellen we u meer over onze hulp bij kunst verhuizen in Noord-Holland. Met een ruime ervaring kunnen de professionals van Boudesteijn Verhuizers u altijd van een passende oplossing voorzien bij dergelijke verhuizingen.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Aandachtspunten bij kunst verhuizen in Noord-Holland

Kunst verhuizen in Noord-Holland begint voor onze verhuizers bij het analyseren van uw kunstwerk. Wat zijn de kwetsbaarste punten van het kunstwerk? Op welke manier kan het kunstwerk het beste verpakt worden om schade tegen te gaan? Enzovoorts. Het opstellen van een verhuisplan stopt echter niet bij de manier waarop het kunstwerk moet worden ingepakt.

Ook is het belangrijk om na te denken over een geschikte manier van vervoeren. Als het voorwerp te veel zou bewegen, zou dit onderweg alsnog voor schade kunnen zorgen. Datzelfde geldt voor het klimaat waarin het kunstwerk bewaard moet worden tijdens het vervoer. Dit geldt in het bijzonder voor langere transporten.

Meer informatie over kunst verhuizen in Noord-Holland

Bent u benieuwd of wij ook uw kunstwerk naar een nieuwe locatie kunnen verhuizen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Samen bekijken we hoe uw kunstwerk het beste en op een volledig verantwoorde wijze verhuisd kan worden. Het minimaliseren van het risico op schade aan uw kunstwerk staat hierbij voorop!

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!