Kunst verhuizen Alkmaar

Aan de slag met kunst verhuizen rond Alkmaar

Kunst verhuizen rond Alkmaar vergt een professionele aanpak. U moet er niet aan denken, dat deze kunststukken beschadigd raken tijdens de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij waarvan het doek wordt aangetast tijdens de verhuizing, een beeld waarvan kleine stukjes afbreken, enzovoorts. Boudesteijn Verhuizers heeft een ruime ervaring in het verhuizen van diverse soorten kwetsbare voorwerpen. Kunstwerken zijn er een voorbeeld van. U kunt echter ook denken aan ICT-componenten, aan televisies, instrumenten, enzovoorts. Samen zoeken we naar een aanpak die de kans op schade aan uw kunst tot een minimum beperkt.

Neem direct contact op!

Particulier-verhuizen

Speciale hulpmiddelen bij kunst verhuizen bij Alkmaar

Voor kunst verhuizen bij Alkmaar maken onze verhuizers gebruik van verschillende professionele hulpmiddelen. U kunt hierbij denken aan speciale hoezen, welke voorkomen dat uw schilderij beschadigd kan raken onderwerp. Tevens worden de kunstwerken dermate stevig vastgezet in onze verhuiswagens, dat deze onderweg niet kunnen gaan schuiven. Het zou de kans op schade aan het kunststuk sterk vergroten. Pas wanneer u volledig vertrouwt op het plan van aanpak dat we voor u opstellen bij kunst verhuizen rond Alkmaar gaan we van start.

Kunst verhuizen bij Alkmaar op korte termijn

Wilt u op korte termijn kunst verhuizen rond Alkmaar? Onze verhuizers helpen u graag verder. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze en de manier waarop we uw kunstwerken veilig van het ene naar het andere pand kunnen vervoeren. Ook voor de verhuizing van andere onderdelen van uw inboedel kunt u rekenen op onze deskundigheid. Heeft u het kunstwerk niet direct nodig in uw nieuwe huis? In dat geval kunt u deze in onze opslag laten bewaren.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!