Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Handyman Service

Een verhuizing gaat verder dan goederen verplaatsten. Om u volledig van dienst te kunnen zijn biedt Boudesteijn Verhuizers B.V. de Handyman Service. Onze handyman handelt kleine klusjes in uw nieuwe woning direct af, zodat dit niet blijft liggen als u eenmaal bent verhuist.

Onze handyman helpt u bij alle klusjes

Wat onze handyman allemaal voor u kan betekenen? Hij kan u helpen bij bijvoorbeeld het (de)monteren van meubelen en apparatuur, aanleggen van bekabeling, bevestigen van gordijnrails en het ophangen van planken, spiegels of schilderijen.

Zijn er nog een aantal dingen die moeten worden gerepareerd in het nieuwe huis of pand? Ook hier kan onze handyman u bij helpen. Hij kan reparaties verrichten in muren, vloeren en sloten, maar hij kan u ook helpen bij het vervangen van verlichting en elektra.

Er blijven geen klusjes liggen als u de Handyman Service van Boudesteijn inschakelt

Het is vervelend, maar erg herkenbaar: klusjes die maanden, misschien wel jaren blijven liggen. De ene klus schiet er simpelweg bij in, voor de andere klus heeft u niet de juiste materialen. Dan is het toch wel handig om onze handyman in te schakelen. U kunt zelf bepalen wanneer de handyman langs komt.

Wilt u meer weten over onze Handyman Service? Onze medewerkers kijken samen met u wat de mogelijkheden en de kosten zijn. U ontvangt na het gesprek een offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook