Duurzaam verhuizen Heemskerk

Duurzaam verhuizen rond Heemskerk

Een verhuizing brengt voor veel mensen de nodige stress met zich mee. Gek is dat niet, daar er rond de verhuizing veel moet worden geregeld. Denk aan het doorgeven van de verhuizing aan uw gemeente en de verschillende instanties, het overzetten van uw verzekeringen en het in orde maken van het papierwerk voor de aankoop of huur van het pand. Maak een verhuizing makkelijker, door voor de hulp van Boudesteijn Verhuizers te kiezen. Wij maken comfortabel en duurzaam verhuizen rond Heemskerk mogelijk.

Neem direct contact op!

Particulier-verhuizen

Aanpak bij duurzaam verhuizen rond Heemskerk

Duurzaam verhuizen rond Heemskerk kent verschillende vormen. Wist u bijvoorbeeld dat Boudesteijn Verhuizers kiest voor het gebruik van 100% elektrische verhuiswagens. Op deze manier kunnen we de CO2-uitstoot en daarmee onze ecologische voetafdruk bij professioneel uitgevoerde verhuizingen tot een minimum beperken. Duurzaamheid zit daarnaast in de snelheid waarmee uw spullen verhuisd worden. In plaats van meermaals op en neer te rijden met een kleine verhuiswagen, kiezen wij voor professioneel, groter materieel. Zo kan de inboedel in één of twee keer verhuisd worden. Wel zo prettig! Bij een verhuizing maken we gebruik van beschermende hulpmiddelen om schade aan uw inboedel te voorkomen.

Zelf duurzaam verhuizen bij Heemskerk

Wilt u op korte termijn zelf duurzaam verhuizen rond Heemskerk? Neem tijdig contact met ons op, zodat we uw verhuizing voor u in kunnen plannen. Vooraf vertellen we graag meer over onze aanpak voor uw verhuizing. Ook zijn we benieuwd naar de samenstelling van uw interieur. Wat zijn de zwaarste meubels? Bevinden deze zich op de begane grond of op een eerste etage? Kan er gebruik worden gemaakt van een lift? Enzovoorts. Samen zorgen we voor een snelle, soepele en duurzame verhuizing van uw inboedel.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!