Bezorgservice Beverwijk

Professionele bezorgservice Beverwijk

Steeds meer mensen bestellen artikelen online. Dit geldt niet alleen voor kleine pakketjes met kleding of accessoires, maar ook voor bij voorbeeld meubels. Wanneer u een online verkoper van bankstellen en kasten bent dan maakt u nu wellicht gebruik van reguliere vervoerders om bestelde artikelen bij de klant te laten bezorgen. Maar dit kan uitdraaien op een teleurstelling, omdat veel van dit soort vervoerders slechts beperkte service leveren. En u zit natuurlijk niet te wachten op een negatief bericht van uw klant op het internet want dat is absoluut geen goede reclame.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Maak gebruik van bezorgservice Beverwijk

U kunt een uitstekende service leveren aan uw afnemers wanneer u gebruik maakt van de bezorgservice Beverwijk van Boudesteijn Verhuizers. Onze chauffeur haalt het bestelde artikel, zoals een bankstel of een kast, bij u op en bezorgt het op de afgesproken dag bij de klant. Het artikel wordt uitgepakt en indien nodig in elkaar gezet. Het verpakkingsmateriaal en zelfs het oude bankstel nemen de bezorgers mee als de klant hier prijs op stelt. Met onze uitstekende service zorgt u ervoor dat uw klanten zeer te spreken zijn over uw service, en dat zal dus uitsluitend positieve reclame opleveren.

Schakel ons in voor de perfecte bezorgservice

wilt u ook tevreden klanten? Schakel ons bedrijf dan in voor de bezorging van uw meubels en andere grotere artikelen. U kunt ons bereiken voor een vrijblijvende prijsopgave via telefoonnummer 0251 – 275 000. U kunt ook per e-mail meer informatie of een offerte opvragen. Ons mailadres is info@boudesteijn.nl.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!