Bedrijfsverhuizing Schagen

Professionele aanpak bij een bedrijfsverhuizing rond Schagen

Bij een bedrijfsverhuizing rond Schagen komt vaak meer kijken, dan bij een particuliere verhuizing. De inboedel van een bedrijf is vaak veel uitgebreider en u wilt de overlast voor medewerkers tot een minimum beperken! Daar waar u bij een particuliere verhuizing vaak alleen zelf last heeft van de verhuizing naar een nieuw pand. Boudesteijn Verhuizers is een ervaren en professioneel verhuisbedrijf, die u graag bij deze bedrijfsverhuizing rond Schagen helpt. Samen stellen we een verhuisplan op, waarbij de overlast voor uw medewerkers tot een minimum beperken. Zo is de verhuizing nauwelijks merkbaar in uw bedrijfsresultaat en de tevredenheid van uw personeel!

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Bedrijfsverhuizing rond Schagen voorbereiden

Onderdeel van een verhuisplan is het opstellen van een lijst met de spullen uit uw inboedel. Maakt u momenteel gebruik van grote machines binnen uw bedrijfspand? Is er tijdens de bedrijfsverhuizing rond Schagen sprake van IT-middelen, die verhuisd moeten worden? Kiest u ervoor om uw meubels vooraf uit elkaar te schroeven, of laat u dit over aan onze verhuizers? Enzovoorts. Op basis van de inboedel bepalen we welke beschermende middelen noodzakelijk zijn om schade aan uw bedrijfsinboedel te voorkomen. Denk aan het gebruik van kleden, speciale hulpmiddelen voor uw IT-voorzieningen, enzovoorts. We kunnen deze IT-middelen na de bedrijfsverhuizing rond Schagen opnieuw voor u aansluiten.

Zorgeloze bedrijfsverhuizing in Schagen

Wilt u binnenkort ook naar een nieuw pand verhuizen met uw bedrijf? Boudesteijn Verhuizers staat voor u klaar, om de bedrijfsverhuizing rond Schagen zorgeloos te laten verlopen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Samen bekijken we hoe uw inboedel het snelst en meest efficiënt verhuisd kan worden! Zo kunnen uw medewerkers zo lang mogelijk en ongehinderd door blijven werken.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!