Archief verhuizen Haarlem

Archief verhuizen Haarlem

Bedrijven zijn nog steeds verplicht om bepaalde stukken op papier te bewaren. Denk hierbij aan officieel ondertekende documenten. Deze archiefstukken moeten zorgvuldig worden bewaard om te voorkomen dat zij na verloop van tijd niet meer bruikbaar zijn. Als uw bedrijf gaat verhuizen dan verdient het archief daarom extra aandacht. Een archief verhuizen in Haarlem kunt u met een gerust hart overlaten aan Boudesteijn Top Movers. Wij zorgen ervoor dat al uw belangrijke archiefstukken ongeschonden op de nieuwe locatie arriveren.

Neem direct contact op!

Verhuisbedrijf Boudesteijn

Laat uw archief verhuizen in Haarlem door professionals

Archiefstukken worden doorgaans in speciale dozen opgeborgen die op volgorde in archiefkasten staan. U wilt natuurlijk niet alleen dat deze archiefdozen ongeschonden worden verhuisd, maar ook dat ze zo goed als mogelijk op volgorde blijven zodat u uw archiefruimte op de nieuwe locatie snel en gemakkelijk kunt inrichten. Wij zorgen ervoor dat uw archief zoveel mogelijk gesorteerd wordt verhuisd, hiervoor worden over het algemeen rolcontainers gebruikt.

Wij sturen u graag een offerte voor de verhuizing van uw archief

Als u uw archief wilt verhuizen, naar een nieuwe locatie of naar een opslag, dan kunt u op ons rekenen. Boudesteijn Top Movers zorgt dat uw archieven op de afgesproken dag worden verhuisd. Uw archief verhuizen in de regio Haarlem doen wij graag en goed voor u. U kunt een offerte aanvragen door te bellen met telefoonnummer 0251 – 27 50 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@boudesteijn.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Onze medewerkers staan u graag te woord!