Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Mogelijkheden bij huren van opslag in Haarlem 

Bent u op zoek naar een geschikte opslag in Haarlem voor het bewaren van uw spullen? Boudesteijn Verhuizers biedt verschillende soorten opslagruimtes aan voor particulieren en zakelijke partijen. Voor particulieren is onder meer onze selfstorage interessant. Hier bieden we u de ruimte voor het opslaan van meubels en andere onderdelen van uw inboedel. Bewaar er uw spullen bij een verbouwing of bijvoorbeeld na een verhuizing. Zo hoeven overgebleven meubels niet overhaast verkocht te worden. Voor zakelijke partijen kan onze archiefopslag met beheer interessant zijn. Wij zorgen dat nieuwe archiefstukken op de juiste plek aan uw archief worden toegevoegd. 

Voordelen van opslag in Haarlem huren 

Opslag in Haarlem huren biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat u zelf geen omkijken meer heeft naar het ordenen en bijhouden van uw archief. Voor fiscale stukken gelden vaak lange bewaartermijnen. Wij zorgen dat de stukken op het juiste moment vernietigd worden en altijd bij de hand liggen, mocht u een controle krijgen. Als particulier wilt u schade aan uw inboedel voorkomen tijdens een verbouwing. Door de kwetsbare meubels tijdelijk elders te stallen, is de kans op schade minimaal. 

Direct opslag in Haarlem reserveren 

Wilt u ook meubels of archiefstukken stallen in de opslag in Haarlem? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende soorten opslagruimtes die u bij ons kunt huren. Daarbij denken we met u mee over het type opslagruimte wat het meest geschikt is voor uw meubels of losse spullen. In onze opslagruimtes is veel aandacht besteed aan de beveiliging hiervan. Evenals dat voortdurend gekeken wordt naar de optimalisatie van de klimatologische omstandigheden in deze ruimtes. 

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook