Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Redenen om voor archiefopslag bij Alkmaar te kiezen

Hoewel er steeds vaker digitaal gewerkt wordt, wilt u bepaalde documenten wellicht ook op papier bewaren. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsadministratie, uw particuliere verzekeringspolissen, enzovoorts. Boudesteijn Verhuizers biedt u professionele archiefopslag rond Alkmaar. Hier kunt u terecht voor het laten bewaren en beheren van uw archiefstukken. Op het moment dat u nieuwe documenten aan uw archief toe wilt voegen, zorgen wij dat deze op de juiste plek in uw archief terechtkomt. Het maakt dat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft! 

Archiefopslag bij Alkmaar met de juiste omstandigheden 

Bij het inrichten van onze archiefopslag rond Alkmaar is veel aandacht besteed aan de klimatologische omstandigheden. Een ruimte mag niet te vochtig zijn, om te voorkomen dat het vocht in uw papierwerk trekt. Daarbij wilt u voorkomen dat onbevoegden inzage krijgen in uw documenten. Naast de juiste klimatologische omstandigheden verzekeren we u om die reden ook van een goede beveiliging. Dat geldt overigens ook voor de andere opslagruimtes die we u kunnen bieden. Schade van- of diefstal aan uw archiefstukken kan op deze wijze voorkomen worden. 

Zelf archiefopslag rond Alkmaar huren 

Bent u benieuwd of het huren van archiefopslag rond Alkmaar ook voor u interessant kan zijn? Wilt u meer weten over de dienstverlening van Boudesteijn Verhuizers op dit vlak? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Wij denken graag met u mee over het meest geschikte type opslagruimte voor uw documenten. Naast het huren van archiefopslag, behoort ook de huur van meubelopslag, inboedelopslag en containeropslag tot onze mogelijkheden. Hoe kunnen we u helpen? 

 

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook