Beverwijk: 0251-275000
Heerhugowaard: 072-5744323
Verhuizen zoals u dat wilt!

Verhuisbedrijf Duitsland

Wilt u een verhuisbedrijf in Duitsland inschakelen om u naar dit land te verhuizen, of juist om u terug naar Nederland te verhuizen? U hoeft hiervoor zeker niet op zoek te gaan naar een buitenlandse partij. U kunt ook uitstekend terecht bij Boudesteijn Verhuizers BV wanneer u een verhuisbedrijf in Duitsland nodig heeft. Wij hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van verhuizingen van Nederland naar het buitenland en vanuit het buitenland terug naar Nederland. Wij staan graag voor u klaar.

Een professioneel verhuisbedrijf in Duitsland

Wij vormen uw professionele verhuisbedrijf in Duitsland wanneer u een verhuizing naar of vanuit dit land wilt laten organiseren door een professional. Wij hebben niet alleen veel ervaring als verhuisbedrijf in Duitsland, maar kunnen ook verhuizingen van en naar andere landen verzorgen, zoals België, Oostenrijk en bijvoorbeeld Frankrijk. Internationale verhuizingen hebben een goede planning nodig en hier zorgen wij graag voor. U kunt zorgeloos gebruik maken van de service van ons verhuisbedrijf in Duitsland. Wij vervoeren uw inboedel op vakkundige wijze en gaan altijd met respect met uw eigendommen om.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u een verhuisbedrijf inhuren voor uw verhuizing naar Duitsland, of vanuit Duitsland naar Nederland? Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons vrijblijvend bellen voor meer informatie over onze mogelijkheden. U bereikt ons op telefoonnummer +31 (0)72-5744311. Uiteraard kunt u ons ook mailen, via info@boudesteijn.nl. Wij hebben in Nederland twee vestigingen, namelijk in Beverwijk en in Heerhugowaard. Wij staan graag voor u klaar om uw internationale verhuizing te verzorgen.

offerte verhuizing aanvragen

verhuisadvies
Zorgeloos verhuizen doet u met Boudesteijn Top Movers. Meer weten over een verhuizing op maat? Neemt u gerust contact op via 0251-275000.

boudesteijn op facebook